Let op: ivm drukte is de levertijd 1 tot (maximaal) 14 dagen. Uiteraard doe ik mijn best om jouw bestelling zsm te leveren.

Beste lezer,

Zoals je (waarschijnlijk) al hebt kunnen lezen stop ik per 31-12-2023 met KindVoorHout. Na ruim 10 zeer leuke jaren, vind ik het nu tijd voor iets nieuws! 

Nu:
Op dit moment vind je al heel veel zeer fijn geprijsde artikelen in onze koopjeshoek. Het betreft hier vooral lente- en zomerartikelen, zoals: viltpopjes, viltmaakpakketten etc. De komende tijd zal de groep afgeprijsde artikelen steeds groter worden en naar aanloop van 31-12 zullen de prijzen ook steeds scherper worden. 

1 Oktober: 
Vanaf 1 oktober gaan onze grote merken in de SALE. Denk aan Ostheimer, Grimm's, Grapat; kortom alles doet mee. Muv de koopjeshoek, deze artikelen zijn al handmatig afgeprijsd.

De gehele maand oktober kun je heerlijk bij ons shoppen met 15% korting! In november zal de korting weer hoger worden, maar daar hoor je eind oktober weer meer over. 

Kortingscode voor de 15% korting per 1 oktober is: oktober15% (aan elkaar vast en geen hoofdletters)

1 november:

Vanaf 1 november verhoog ik de korting. Je ontvangt dan 20% korting op alles! Inclusief oa Ostheimer, maar exclusief de reeds afgeprijsde items.

Kortingscode: november20% 
Geldig vanaf 1 november t/m 14 november
Levertijd: 1 - (uiterlijk) 7 dagen

Voor 14 november maak ik de nieuwe korting bekend!

15 november:

Vanaf 15/11 t/m 30/11 ontvang je 25% korting op ons gehele assortiment.
Kortingscode: november25%
LET OP: levertijd is 1 - 14 dagen. Ook duurt het soms wat langer voordat ik mailtjes beantwoord, maar ik lees en beantwoord ze altijd.

Ivm wegwerkzaamheden aan mijn straat + dat ik inmiddels aan het werk ben bij mijn nieuwe baan, is het ophalen soms wat lastig. Het blijft mogelijk, maar houd er rekening mee dat het soms even duurt voordat je de bestelling op kunt halen.

1 december

Tijdelijk een pauze om bij te komen van de drukte, maar ook om mijn magazijn op te ruimen, voorraad te checken enz, enz. Zodra alles weer gereed is gaan we door met deel 4 van de uitverkoop en ontvang je 30% korting.
 

Spelregels:

* kortingscode is geldig op alle artikelen (muv reeds afgeprijsde artikelen);
* reserveren is niet mogelijk;
* De betalingsoptie 'vooraf per bank overmaken' is niet actief, dit is om reserveren te voorkomen. Mocht je niet over Ideal of PayPal beschikken, neem dan even contact op via: info@kindvoorhout.nl;
* Ruilen en retourneren is tijdens de opheffingsuitverkoop niet mogelijk;
* Verzendkosten tijdens de opheffingsuitverkoop blijven hetzelfde, tw: 5,95 voor NL, 9,95 voor zowel België en Duitsland. Echter, het gratis verzenden boven een bepaald bedrag is komen te vervallen;
* Tijdens de opheffingsuitverkoop blijft het mogelijk om je bestelling op afspraak op te halen bij mij in Voorhout.
* De opheffingsuitverkoop bij Feel Your Web in Lisse verloopt anders. Deze begint en eindigd in januari;
* De inpakservice blijft actief. Met heel veel plezier pak ik je cadeautjes in, voor zowel verjaardagen, Sint als Kerst;
* Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan wordt deze gecrediteerd en de overige artikelen worden verstuurd. Er zal hier dus niet vooraf persoonlijk contact over zijn, zoals je van mij gewend bent. Dit ivm de verwachtte drukte.
* De verzendtijden kunnen afwijken. Update informatie hierover vind je bovenaan de pagina's tijdens het bestelproces en op deze pagina.
* Acties zijn niet geldig op reeds bestelde artikelen.

Veel shopplezier tijdens mijn laatste SALE!!!

Liefs xx

© 2013 - 2023 KindVoorHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel