Openingstijden:

Onze fysieke winkel is, ivm het Coronavirus tijdelijk gesloten. 

Ophalen bestelling:

Online bestellingen kun je vrijwel dagelijks ophalen in onze fysieke winkel op landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek. Na het plaatsen van je bestelling kun je contact met ons opnemen via de mail: info@kindvoorhout.nl en dan spreken we tijdstip af. Ik ben vrijwel elke dag in de winkel, dus een afspraak is gauw gemaakt!

Route naar onze winkel:

Adres:
Landgoed de Olmenhortst
KindVoorHout
Lisserweg 483b
2165 AS Lisserbroek

Als je het landgoed oprijdt (loopt of fietst), volg dan de bordjes 'Fruitloods' (eet- en drinkgelegenheid). Je vindt ons tegenover de Fruitloods in het middelste attelier. 

Parkeren:
Er is ruime, gratis parkeergelegenheid op het landgoed (muv evenementen). Helemaal aan het begin van het landgoed kun je parkeren, maar er is ook een stukje dichterbij parkeergelegenheid. Mocht je een zware bestelling komen ophalen, ben je slecht ter been of is je kindje in de auto net in slaap gevallen. Neem dan even contact op, want dan mag je doorrijden naar de achterzijde van de winkel en zo hup de spullen in je auto laden. Telefoonnummer: 0610955556.

Bezoeken op afspraak:

Je bent meer dan welkom om de fysieke winkel op afspraak te bezoeken. Ik ben bijna dagelijks in mijn winkel om pakketten in te pakken, dus een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt. Neem hiervoor contact op via de mail: info@kindvoorhout.nl
 

Landgoed de Olmenhorst:

Mocht je de stenen winkel komen bezoeken en je hebt geen haast. Wandel dan zeker even over het prachtige landgoed met vele hectaren biologische appel-, peren-, en kersenbomen, monumentale gebouwen, diverse winkeltjes en ateliers, de buitenspeeltuin en eetgelegenheid de Fruitloods (hier kun je naast heerlijk eten en drinken ook biologische groenten, sappen, soepen en meer kopen)

Vragen:

Mocht je nog vragen hebben of een speciaal verzoek. Mail dan naar: info@kindvoorhout.nl en ik kom zsm bij je terug.

Wie-weet tot gauw op landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek!

Hartelijke groet,

Cindy

 

 

 

 

 

© 2013 - 2021 KindVoorHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel