Welkom bij KindVoorHout

en wat leuk dat je mijn webwinkel gevonden hebt!

In mijn winkeltje verkoop ik duurzaam (gifvrij) houten (+ zijden en wolvilten) speelgoed met een 'open einde'. Het speelgoed wordt in kleinschalige werkplaatsen geheel met de hand gemaakt en is van zeer hoge kwaliteit! 

(binnenkort, medio eind september "22 krijgen we een nieuw merk: Grennn met magic sand en leuke accessoires, zoals: schepjes, stekers, bakjes + een knutselpakket om zelf klei te maken.
Ook breidt ons assortiment van Dipam uit, naast 100% bijenwaskaarsen en het dompelset hebben we binnenkort ook losse bijenwaskorrels en lont + raatvellen om zelf kaarsen te maken)

Naast speelgoed en knutselmateriaal verkoop ik ook seizoensdecoratie, welke ideaal zijn voor je seizoenstafel. Denk aan kant-en-klare viltpopjes (+ viltmaakpakketten), kaarten, decoratiedoeken, Grimm's verjaardagsring en nog veel meer!

Mijn naam is Cindy Cornets de Groot en ik ben de eigenaresse van KindVoorHout. Ik heb twee tiener-zoons: Max en Sam. Vroeger heb ik op de Vrijeschool gezeten en ik denk dat in deze periode mijn grote liefde voor houten speelgoed, jaarfeesten (seizoenstafel) en handwerk is ontstaan.
De warme sfeer van de Vrijeschool zul je dan ook zeker terugvinden in alle artikelen van mijn assortiment. 

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan mag je altijd mailen naar: info@kindvoorhout.nl

x Cindy

Ik verkoop oa de merken:

Ostheimer, Grimm's, Grapat, Sarah's Silks, Papoose, Stockmar, Kleine Knoest, Bijdehansje, Esther Bunnink, Dipam, Grennn, Baukje Exler, Atelier Pippilotta, Kids at Work, Waldorf Family, Elsa Beskow en meer!

 

KindVoorHout bezoeken:

Sinds kort huren wij een kast bij Feel Your Web in Lisse. Je kunt hier een deel van het assortiment in het echt bewonderen en kopen! Bij het vullen van de kast houd ik rekening met het huidige en komende seizoen + de jaarfeesten die daar bij horen. Zo kun je hier ook terecht als je iets nodig hebt voor je seizoenstafel.
Mis je iets in de kast? Laat het mij dan weten! Ik kom wekelijks bij Feel Your Web om mijn voorraad aan te vullen en om nieuwe items toe te voegen. 
Feel Your Web
Kanaalstraat 72
2161 JN Lisse
Openingstijden:
woe t/m vrijdag 10.00-17.30
zaterdag 10.00-17.00

 


 

 

 

© 2013 - 2023 KindVoorHout | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel